Afbeelding

Lezersnieuws: Honderden Christenen uit de regio vertrekken deze week naar Rotterdam voor een grote opwekking bijeenkomst

Algemeen Ingezonden

Deze week worden er tienduizenden Christenen verwacht in Rotterdam, het event Awakening Europe vind plaats in AHOY ook uit Kampen en omgeving geven honderden mensen aan richting Rotterdam te komen. 

In voorbereiding van dit grote event, zullen de komende dagen zogeheten ‘floods’ worden gehouden waar gelovigen het evangelie brengen in de straten van Rotterdam en mensen uitnodigen om te komen naar het stadion evenement. Honderden jaren brachten lang evangelisten het evangelie van Europa naar de uiteinden van de aarde. Mannen en vrouwen gaven alles op als pioniers, en als gevolg daarvan kwam het Goede Nieuws door de generaties heen in het leven van alle dag. Nu heeft het continent dat deze mensen heeft uitgezonden weer grote behoefte aan Jezus aldus de organisatie. Het event ontvangt binnen christelijke kringen ‘Bekende evangelisten en aanbidding leiders’ Zo word Daniel Kolenda verwacht namens de organisatie Christ for all Nations, Michael en Jessica Koulianos van Jesus Image uit Orlando FL en aanbiddingsleider Jeremy Riddle uit Los Angeles ook uit eigenland komt een inbreng namens Loft Worship uit Nijkerk, en Evangelist Mattheus van der Steen namen Harvest Fields international. Duizenden mensen uit meer dan 104 landen hebben zich inmiddels geregistreerd voor het event, het beloofd dit weekend in de omgeving van AHOY dan ook gigantisch druk te worden.
Dit bericht is ingezonden door de revival Tweedaagse.