Afbeelding
Foto: archiefbeeld

Psalmzangavond in Hasselt

Algemeen

HASSELT – Op zaterdagavond 1 oktober wordt een niet-ritmische psalmzangavond met Genemuider bovenstem gehouden in de Grote Kerk van Hasselt. Het thema is “Hij die op Gods bescherming wacht…”. De leiding van de psalmzangavond doet ds. H.J. van Marle. Organist René van Wendel uit Grafhorst begeleidt de samenzang. 

Tijdens de psalmzangavond wordt een cd opgenomen. “Wij zien een cd als een mooi middel om geld in te zamelen voor de organisatie van een nieuwe psalmzangavond”, zegt Van Wendel. Na verschijning is de cd voor 14,50 euro te koop op www.renevanwendel.nl. Op de psalmzangavond kan de cd voor 10 euro (exclusief verzendkosten) besteld worden. Ook de cd die in oktober 2019 is opgenomen, is nog verkrijgbaar. “Binnenkort is het ook mogelijk om de cd’s op familystream te beluisteren”, aldus Van Wendel.

De toegang is gratis. Er wordt gecollecteerd voor het Bijbels onderwijs van mindervalide- en weeskinderen in Malawi en Zambia door Stichting Stéphanos. Aanvang 19:30 uur. Deur open om 19:00 uur.