"Alleen Jezus maakt vrij!" Foto: Cees van Beek

Kom naar het Unieplein voor gebed!

Algemeen Ingezonden

Zaterdag, bij leven en welzijn, 24 september, morgen dus staan wij weer met de evangelisatie- caravan van 11 uur tot 18 uur op het Unieplein. Naast Café de Unie.

Als je angstig bent voor de toekomst, last hebt van depressie, van long covidklachten, van kwalen in je lichaam en/of genezing voor je ziel nodig hebt, kom gerust langs en schiet een van ons aan. Ook als je verlangt naar rust in je onrustige ziel en vrede met God, aarzel niet en kom langs. 

Wij zijn daar voor gesprek over Jezus, de Redder van u en van jou. Hij wil graag dat je in Hem gelooft voor eeuwig leven. Een relatie met God de Vader door Hem. Hij wil dat van de duisternis naar het licht komt, dat je vergeving van je zonden ontvangt en in vrijheid gaat leven.

Ook als je gebed nodig hebt en je het alleen allemaal niet meer zo ziet zitten en aankan (energieprijzen, crisissen waar je langzamerhand gek van wordt), kom gerust langs.

Als je zo angstig, zo bang en wanhopig voor de toekomst bent en alles donker lijkt.... Er is grote hoop! Jezus is het antwoord!

Namens de Stichting “Levend En Stromend Water”, Adrie Koops en Cees van Beek.