Afbeelding
Foto: Tiem Evink

Dorpsavond IJsselmuiden

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Op maandag 28 november houdt de gemeente Kampen een dorpsavond in De Hoeksteen. Tijdens deze avond worden belangstellenden via een informatiemarkt geïnformeerd over de ontwikkelingen die er spelen in het dorp. De avond wordt geopend door wijkwethouder Jan Peter van der Sluis.

Op de informatiemarkt is informatie te halen over woningbouwontwikkelingen aan de Karthuizerlaan in Oosterholt Noord, De Bakkerij, Sonnenbergkwartier en de toekomstige woningbouw in het centrum van IJsselmuiden (voormalige scholenlocaties Erfgenamenstraat en Zandbergstraat). Daarnaast is er informatie over thema’s als oneigenlijk grondgebruik, sanering Blekerijweg en de werkzaamheden aan Schans Buitenwacht. Wijkverbinder Heidi Nieuwenhuis is aanwezig om van gedachten te wisselen over buurtinitiatieven of ideeën voor straat of buurt. Aanvang 19:30 uur.

Lezing oudste geschiedenis van IJsselmuiden

Stadsarcheoloog Alexander Jager geeft om 20:00 uur in zaal De Boog in De Hoeksteen een lezing over de oudste geschiedenis van IJsselmuiden. Aanmelden via h.nieuwenhuis@kampen.nl.