Afbeelding
Foto: Tennekes

Nieuwe stadsgidsen voor Kampen

Algemeen

KAMPEN - Touristinfo Kampen heeft via een werving in De Brug nieuwe stadsgidsen gevonden. Negen gidsen zijn inmiddels opgeleid om de vele gasten die Kampen bezoeken een leuke en gezellige stadswandeling te bieden.

’We zochten enthousiaste stadsgidsen, die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Kampen en zich wilde verdiepen in alles wat Kampen te bieden heeft. Deze nieuwe gidsen hebben wij gevonden. We zijn er heel erg blij mee en denken dat we hiermee niet achter de feiten aan lopen, maar op tijd voldoende gidsen in Kampen hebben, die behoudens het Nederlands ook nog een mondje Duits en/of Engels en zelfs Frans spreken”, aldus de organisatie.

Gezien het groeiend aantal cruiseschepen dat Kampen gaat aandoen, vooral nu de walstroom aan de IJsselkade is aangelegd, denkt Touristinfo Kampen dat ze goed beslagen ten ijs komen om de stroom gasten het hoofd te bieden. “Wij bieden ook inloopwandelingen aan op vrijdagen, zaterdagen en zondagen, steeds om 14:00 uur. Dit valt (binnenkort) te boeken via de site www.visitkampen.nl.” 

Wie zelf een stadswandeling wil boeken voor een groepje vrienden, jubileum, feestje of kantooruitje, dan volstaat een e-mail naar touristinfokampen@gmail com. 

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.