Afbeelding
Foto: Foto Tennekes

Zondagsrust in ‘t Ukien

Algemeen

KAMPEN - Genieten van sfeervolle livemuziek op zondagmiddagen met een borrelplankje en wat te drinken. Dat is wat Zondagsrust in ‘t Ukien is. Vandaag, zondag 4 juni, staan Kim en Nick op het podium. Vanaf 13:00 uur is van alles te doen voor kinderen, zoals knutselen en buiten spelen. De livemuziek start om 14:00 uur. 

Met mooi weer vindt Zondagsrust buiten plaats. De toegang is gratis en een plaatsje reserveren is niet nodig.

Het akoestische duo Kim en Nick uit Kampen is de ideale coverband voor iedere sfeer, van fluisterzacht tot stevig swingend. Gedoseerd op de achtergrond of iedereen op de dansvloer in de kroeg. Goede liedjes, energiek en met passie gebracht.

Het repertoire is gevarieerd van Rock ‘n Roll tot Soul, van Evergreens tot de laatste top 40 hits. Gehuld in een smaakvol akoestisch jasje. Kim en Nick is de ideale band voor uw bruiloft, verjaardag, tuinfeest of bedrijfsfeest. Energiek maar nooit opdringerig. Kijk voor meer informatie op www.kimennickmuziek.com.

Fred Sollie

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 18 uur geleden