Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Eats & Beats Festival

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Supportersvereniging en vv DOS Kampen houden zaterdag 3 juni op sportpark De Maten het D.O.S. Eats & Beats Festival Kampen. Eats met medewerking van foodtrucks De Campenaer Koffie, De Vischrookerij 1886 uut Brunnepe en Edventure Food Experience, Eigenwijze Hot Dogs. De Beats zullen worden verzorgd door diverse formaties.

Freshhh
Kamper band Freshhh doet de aftrap om 15:00 uur met bekende rock- en popcovers, maar ook de kleinere hits worden gespeeld. Onder meer Beth Hart, Pink Floyd, Metallica, Radiohead en Skunk Anansi.

Jermaine Stuiver
De in Apeldoorn geboren en getogen zanger Jermaine Stuiver is een relatieve nieuwkomer in de muziekwereld maar wel eentje met een groot repertoire in het land van Hollandse meezingers tot dans en feestnummers. Sinds hij begon in 2016 heeft hij al meerdere eigen producties op de markt gezet.

De Rockstieren
De Rockstieren is een ouderwetse rock & roll band. Een band met een crazy drummer, een coole bassist, een stevig rockende gitarist, een beheerste toetsenman en een maffe zanger. Bekende rockhits uit binnen- en buitenland die iedereen kan meezingen.

Jos & Daan
Sfeervolle akoestische liveset van Jos Kalter en Daan Kerkhof: geschikt voor jong en oud. Twee jongens die moderne pop-rock spelen, waaronder nummers van Bløf.

De Casanova’s
De Casanova’s is een Kamper band bestaande uit gitarist zang Geert Leurink (Doe Maar Na), drums Rutger Hoorn (Sara Kroos), toetsenist zang Gert Jan vd Weerd (Bertolf, Typhoon) en bassist Rutger Renden (Nou en, Doe Maar na). De grootste hits uit de TOP 2000 komen voorbij.

The Brunneper Boys
Een première voor Kampen. Twee rasechte Brunnepers en echte Dossers staan voor het eerst op het grote podium. Het duo bestaat uit Arian van Dalsum en Michel Koster. Het zangduo is in januari ontstaan in de voetbalkantine, na afloop van de laatste stadsderby tussen Go Ahead Kampen en DOS Kampen. 45 minuten lang brengen ze gezellige meezingers op ons Festival.

The Scientists - Dutch Coldplay Tribute
De afsluiter van de avond is een Coldplay Tribute Band The Scientist. De formatie bestaat uit vier muzikanten die de specifieke Coldplay-sound and feel perfect weten neer te zetten. “Met een dynamische podiumpresentatie, ondersteund door een spectaculaire lichtshow, zorgt The Scientists voor de ultieme Coldplay-ervaring”, aldus de organistie. Hits als Sky Full Of Stars, Clocks, Yellow, Viva La Vida, The Scientist en Fix You worden afgewisseld met de beste nummers van Coldplay’s debuutalbum ‘Parachutes’ tot aan het huidige album ‘Music Of The Spheres’.

Aanvang 15:00 uur, einde 23:30uur. Gratis entree. 

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 17 uur geleden