Afbeelding
Foto: Rens Jager

OVERWINNING DAGTEAM BILJARTVERENIGING REIJERSDAM.

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

OVERWINNING DAGTEAM BILJARTVER. REIJERSDAM.

Verlies avondteams BV Reijersdam

Donderdagmiddag speelde het dagteam van biljartvereniging Reijersdam in het wijkcentrum Reyersdam de thuiswedstrijd tegen BV De Pomerans uit Zwolle. En won de wedstrijd met 44-32. Rens Jager won in een meer spannende dan goede partij in 27 beurten van Arie Fiet (Pomerans) uitslag 12-9, Martin ten Hove kwam tekort in zijn wedstrijd tegen Jan Out en verloor in 24 beurten, uitslag 8-12. Ben Wielandt was bijzonder goed op dreef en won in slechts 20 beurten van Wietze Nijdam, uitslag 12-7. Erik van den Belt zette zijn goede spel van vorige week door en won in 23 beurten van Roeli Stegging, uitslag 12-4.

Het C2 team van BV Reijersdam speelde de thuiswedstrijd tegen De Trefkoele uit Dalfsen en verloor met 29-32.  Rens Jager en Andre Bruggeman speelden een slechte partij die tenslotte in 33 beurten gewonnen werd door Andre Bruggeman, uitslag 8-12. Arend Bossink had geen antwoord op het goede spel van Evert Hulleman en verloor in 22 beurten, uitslag 9-12. Martin ten Hove zorgde nog voor een winstpartij door in 27 beurten te winnen van Andre Bouwman, uitslag 12-8.

Het C3 team van BV Reijersdam kon ook tot winst komen en verloor de uitwedstrijd tegen Ens C3 met 30-28. Na flitsende start van Gerrit van Vlijmen verloor hij toch nog de wedstrijd van Arend Batterink (Ens), uitslag 12-7, Jan van Boven speelde een prima partij en won in 21 beurten van Tom Hemelrijk, uitslag 6-12. Wim Kars miste de laatste carambole om alsnog remise te spelen en verloor in 23 beurten van Tonnie Vink, uitsla 12-9.

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39