Afbeelding
Foto: IJOV archief / Foto Tennekes

IJOV Muziekfeesten 2023

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

Van donderdag 19 oktober t/m zondag 22 oktober zetten wij als IJOV de feesttent weer op en vieren wij onze jaarlijkse IJOV Muziekfeesten. 4 dagen volop gezelligheid met  jong en oud, met een prachtig gevarieerd programma. De afgelopen jaren zijn de IJOV Muziekfeesten steeds meer een begrip geworden in IJsselmuiden en omstreken. Het is een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, oude vrienden weer te zien of om simpelweg te genieten van alle diverse soorten muziek en/of activiteiten.  Kortom voor ieder wat wils!

Op donderdagavond beginnen wij onze feesten met een ouderwetse BINGO avond. Laat de ballen maar vallen, kras de nummers door en win prachtige prijzen. Deze avond begint om 19.30 uur, de tent is open vanaf 19.00 uur.

Voor de vrijdagavond hebben wij dit jaar 2 geweldige DJ’s uitgenodigd. Vanaf 20.00 uur zullen de volumeknoppen open gedraaid worden door DJ Niek en gaat ’t feest beginnen. Er zullen deze avond vele nummers voorbijkomen om lekker op te dansen of om heerlijk op mee te zingen. De afsluiting is  voor onze feest DJ Barry Fest. Al meerdere malen is hij verkozen tot populairste Party DJ bij de PartyAwards en draait hij al jaren op diverse bekende vakantiebestemmingen zoals Mallorca, Kos en Albufeira. Deze avond zal het 1 groot feest worden.

Op zaterdagmiddag 21 oktober zijn alle kinderen t/m 10 jaar van 14.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom bij ons in de feesttent om samen een gezellig kinderfeestje te vieren. Wij hebben een geweldige DJ ingehuurd die ervoor zal zorgen dat de dansvloer niet leeg is. Hij zal de hele middag gezellige kindermuziek draaien, zodat je lekker kunt dansen op onze supergave, met lichtjes versierde, dansvloer. Verder kun je deze middag een geweldige tattoo op je armen, benen of handen laten zetten, kun je samen met je vriendjes of vriendinnetjes op de foto, zal er een schminkster aanwezig zijn en lopen er deze middag een aantal ballonclowns rond.

Zaterdagavond gaat het dak er helemaal af, want dan begint om 20.00 uur DJ Julian de mensen in de tent op te warmen met bekende meezingnummers. Aansluitend zal de band Legends deze avond verder gaan met een vette lichtshow en special effects. Op diverse grote podia krijgt deze band iedereen in de juiste stemming voor een geweldige sfeer. Wij verwachten juist de “oudere jeugd” deze avond weer bij ons in de feesttent. Heerlijk samen losgaan en meezingen met de nummers van vroeger.

Net als voorgaande jaren willen wij ook dit jaar de IJOV Muziekfeesten afsluiten met een prachtige praisedienst. Praiseband Xing uit Hattem zal deze middag hun muzikale medewerking verlenen en ex-profvoetballer Ardon de Waard zal zijn (voetbal) ervaringen deze middag met ons delen. Thema van deze dienst is “Sportheld of Geloofsheld”.

De dienst begint om 14.30 uur. De toegang is gratis, wel zal er een collecte gehouden worden bij de uitgang. Voel je welkom om deze IJOV Muziekfeesten samen met ons af te sluiten. 

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39