Afbeelding
Foto: Rik ten Caat - www.rtcmedia.nl

Psalmen zingen in Hasselt

Algemeen Ingezonden

Op D.V. zaterdagavond 7 oktober organiseert de werkgroep Hulp Irak – Bijzondere Noden een zangavond in de Grote of Stephanuskerk in Hasselt. Deze avond begin om 19:30 uur, de kerk is open vanaf 19:00 uur.

Op deze avond zal organist Huig van der Knijff het orgel bespelen en de samenzang begeleiden. Naast de samenzang zal er deze avond ook een korte impressie worden over gegeven situatie in Irak. Er zal één en ander worden verteld over de hulp die geboden wordt, maar ook over de uitzichtloosheid in het land.  Dominee D.W. Tuinier zal deze avond leiden, en een meditatief moment verzorgen.

Tijdens deze avond zal er een collecte worden gehouden voor het distribueren en verspreiden van Bijbels naar Irak. Naast kleding is de vraag naar Bijbels ook groot en deze zijn in het land zelf bijna niet te krijgen. 

Hulp Irak is een werkgroep uit Kampen die vanaf eind 2014 inzamelingen coördineert van met name kleding, die wordt uitgedeeld in vluchtelingenkampen in Irak. Kijk voor meer info op www.hulpirak.nl. Allen van harte welkom.

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39