Gids Nelleke.
Gids Nelleke. Foto: onbekend

Shop Fair en Circulair. Rondwandeling met gids langs duurzame ondernemers en winkels in Kampen.

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

Met medewerking van Kampen Partners en Visit Kampen is er nu ook een rondwandeling langs duurzame ondernemers en winkels in Kampen. Op de site van Visit Kampen vind je de hele lijst onder de noemer ‘Lokaal, eerlijk en duurzaam genieten in Kampen’. 

Zaterdag 7 oktober zijn de eerste rondwandelingen met gids georganiseerd tijdens het Fair and Sustainable Festival bij de Stadskazerne. De lancering en opening zal hier plaatsvinden en gedaan worden door wethouder Erik Faber. Rond 10.15 uur zal hij het ‘startschot’ geven van de eerste wandeling. 

Wil jij ook mee om te ontdekken welke ondernemers en winkels jou kunnen helpen met een duurzame lifestyle? Dan zit je goed met deze rondwandeling met de Nelleke, Duurzame Dame als gids. Bestel je online kaarten op de webpagina van Visit Kampen.

Je kunt kiezen voor twee verschillende wandelingen. Per wandeling zijn er 12 plekken beschikbaar. Een wandeling duurt maximaal 2 uur. Kosten zijn €12.50 (inclusief goodiebag). Bij elke ondernemer krijg je een korte introductie en ligt er een leuke verrassing of iets lekkers op je te wachten. Aan het einde van de wandeling kun je je eigen meegenomen coffee- of tea to-go-beker laten vullen, met wat lekkers erbij.

TOUR 1: Lokaal en eerlijk

Start: Festival terrein bij de Stadskazerne om 10.30 uur.

Slagerij Norg, Fragrantly, Lala Loes , Eenhoorn, Kattenstaart. En bij Perron 1 sluit je af met koffie of thee (bij voorkeur in je eigen meegebrachte beker) met een lokaal hapje.

TOUR 2: Circulair en duurzaam

Start: Festival terrein bij de Stadskazerne om 14.00 uur.

Vooruitzicht, Holland and Barrett, Parijs, Luanto, Fair and Share. En bij Zoetelief sluit je af met koffie of thee (bij voorkeur in je eigen meegebrachte beker) met wat lekkers. 

Geef je snel op en koop online je kaarten via de website van Visit Kampen. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Vol is vol.

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
Buurten komen samen om hun eigen omgeving met elkaar te vergroenen, goed voor mens en dier!
Groene Loper Kampen deelt plantpakketten uit Partnerbijdrages 28 mei, 13:23
Afbeelding
Gratis donuts eten op Nationale Donutdag Algemeen 28 mei, 12:29