Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Speelgoedwinkel Het Speelhuys in Kampen sluit na 13 jaar zijn deuren

Algemeen

KAMPEN - Na meer dan een decennium een vaste waarde te zijn geweest in de Geerstraat, heeft Het Speelhuys aangekondigd de fysieke winkel te sluiten. De speelgoedwinkel, die ruim 13 jaar lang de kinderharten sneller deed slaan, sluit na 23 december definitief haar deuren. De eigenaren zijn de afgelopen 2,5 jaar op zoek gegaan naar een opvolger, maar hebben deze helaas niet gevonden. Vanwege afnemende gezondheid is besloten dan nu toch afscheid van de winkel te nemen. “Met pijn in ons hart.”

De sluiting van Het Speelhuys gaat gepaard met een totale leegverkoop die begint op woensdag 6 december vanaf 9.30 uur. Cadeaubonnen van het Speelhuys kunnen nog ingeleverd worden tot 23 december.

Naast het sluiten van de fysieke winkel, is er ook nieuws over de toekomst van Het Speelhuys. De onderneming zal haar activiteiten voortzetten als een online webwinkel. Op de website, www.hetspeelhuys.nl, beloven ze de vertrouwde service voort te zetten. Dit markeert een nieuwe fase voor Het Speelhuys, waarbij het bedrijf zich aanpast aan de veranderende markt.

“We willen iedereen bedanken voor de leuke bezoekjes aan onze winkel de afgelopen jaren,” aldus de eigenaren. 

Met deze sluiting verliest Kampen een bekende lokale speelgoedwinkel, maar behoudt het een vertrouwd adres voor online speelgoedinkopen. Het Speelhuys is gevestigd aan de Geerstraat 25. 

Dit is een partnerbijdrage van Het Speelhuys Kampen:
www.hetspeelhuys.nl.