Afbeelding
Foto: https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fukien.nl%2Fproductie%2Fzondagsrust-60f6e1&psig=AOvVaw2KkZjHAeL9eyoV2aJN1pOm&ust=1708165557900000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=0CBIQjRxqFwoTCJDCq9zSr4QDFQAAAAAdAAAAABAE

Gek op je Brein in ‘t Ukien

Algemeen Ingezonden

KAMPEN – Het thema ‘Meedoen’ staat centraal bij de volgende themabijeenkomst van “Gek op je brein” op donderdag 29 februari in MFC ’t Ukien.

Doe je mee? Het klinkt zo simpel en soms is dat ook zo. Maar soms is het een stap, een drempel waar je overheen moet. Dit zal de kern zijn van de aankomende “Gek Op Je Brein avond.” Ben je tevreden over wat je doet? Zo ja, wat is de gouden tip? En zo nee, wat zou helpen?

De avond is georganiseerd door mensen die zelf ervaring hebben in de GGZ, in samenwerking met de RIBW en WijZ. De avond gaat vanaf 19.00 uur van start met een korte inloop. Daarna zal Wendy van Doorn vanuit de Gek Op Je Brein groep haar bevindingen met dit thema delen. Na een pauze gaan we gezamenlijk in groepjes uiteen om verder te gaan praten over dit thema. Wellicht een mooi moment om je eigen ervaringen omtrent het thema ‘meedoen’ te delen met elkaar! De avond duurt tot 21.00 uur.  

Ben je na het lezen geïnteresseerd of heb je vragen? Dan is een bezoek het zeker waard! Voor meer informatie kan je mailen naar gekopjebrein@gmail.com. 

Je bent van harte welkom!  

Aanmelding is niet nodig, deelname is gratis.  

Wanneer? 

Donderdag 29 februari, aanvang 19.00 uur.  

Waar?                  

MFC ’t Ukien, Korteweg 4 te Kampen           

gekopjebrein@gmail.com 

Afbeelding
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden 3 uur geleden
Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 10 uur geleden
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 21 uur geleden