Afbeelding
Foto: aangeleverd

Fiets4daagse Kampen

Algemeen

KAMPEN - Van 3 t/m 6 juni wordt de Fiets4daagse van Kampen gehouden. De route gaat langs mooie plekken in en rondom Kampen. Ook is er elke dag een beleefpunt op de route waar een thema centraal staat. Deelnemers krijgen daar informatie en demonstraties over eten en voeding (3 juni), invulling van de dag (4 juni), (technologische) hulpmiddelen (5 juni) en samen zelfredzaam (6 juni). 

De start is elke dag tussen 17.00 en 19.00 uur bij De Amandelboom, Wederiklaan 2. De route is dagelijks 25 kilometer. Deelname kost € 5,95 voor vier dagen. Kijk op www.ijsselheem.nl/Fietsvierdaagse voor aanmelding.

De fiets4daagse is een initiatief van IJsselheem. IJsselheem wil mensen voorbereiden op het ouder worden. Zorg is daarbij maar één van de antwoorden. Daarom wil IJsselheem de deelnemers op een laagdrempelige manier laten kennismaken met andere mogelijkheden tijdens de fiets4daagse. In dit project wordt samengewerkt met vele andere partijen binnen Kampen, namelijk: Steege’s Erf, Museumboerderij Kampereiland, GeWOON Dagbesteding, Theehuis Zalkerveer, Distrivers, Uitgekookt, Quintus, Bibliotheek Kampen, WijZ, Stichting Present, Kersten Hulpmiddelen, Van Dijk Bikes, IJsseldelta Marketing, RTC Media, Het 8ste Werk, Informatiepunt Kampen, Kampen voor elkaar, Delta Wonen, Ontmoetingsfonds Kampen en Sportservice Kampen.