Joël Voordewind spreekt bij CU over vluchtelingen

Algemeen

KAMPEN - Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie Joël Voordewind komt vrijdag 20 november spreken in Kampen. Hij is uitgenodigd door Perspectief, de jongerenafdeling van de ChristenUnie. Perspectief organiseert dan een discussieavond met als thema "Vluchtelingen". Joël Voordewind is in de 2e Kamer woordvoerder voor de ChristenUnie op dit beleidsterrein.

Deze avond is bedoeld om jongeren bewust te maken van het vluchtelingenprobleem, maar ook wat zij kunnen betekenen voor deze groep mensen. Wat houdt het probleem nu eigenlijk precies in, zijn ze een probleem of maken wij er een probleem van? Waarom roept dit onderwerp zoveel emoties op?

De organisatie: "Maar het zal niet alleen gaan over de vluchtelingen. Daarom zal na de pauze Jarin van de Zande het woord voeren namens het bestuur van het landelijk Perspectief. Om zo een beeld te geven wat jongeren kunnen betekenen in de politiek en voor de maatschappij. En dat je je geloof ook handen en voeten kunt geven door middel van de politiek."

Deze avond vindt plaats in café 't Ponton, IJsselkade 51. De avond begint om 20.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd. Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Perspectief Kampen.

Afbeelding
Willem van Oranje wint het Schoolkorfbaltoernooi 2024 bij Wit-Blauw (5 foto's) 5 foto's instagram 17 mei, 23:34
Afbeelding
Opening Dudok Muziekdagen Kampen 2024 in de Burgwal (4 foto's) 4 foto's instagram 17 mei, 15:29
Afbeelding
De eerste schooldag op de nieuwe Campus: een nieuw hoofdstuk voor leerlingen van Ichthus College Kampen Algemeen 17 mei, 15:10