Schilderworkshop door Wouter Berns

Algemeen

KAMPEN - LeMKa houdt op dinsdag 17 november van 13.30 tot 16.30 uur een schilderworkshop onder leiding van de Kamper kunstenaar Wouter Berns. Wouter. Hij begeleidt de deelnemers deze middag om vanuit een verhalende benadering persoonlijke processen vorm en kleur te geven. Iedereen die te maken heeft met kanker is van harte welkom om deze bijzondere workshop te volgen.

De bijeenkomst wordt gehouden in het inloophuis van de stichting LeMKa, Noordweg 129. Aanmelden graag voor 12 november via :info@lemka.nl. Kosten 5 euro per persoon.

Bij de schilderijen van de Kamper kunstenaar Wouter Berns wordt de kijker op subtiele wijze om de tuin geleid en meegenomen naar een soms onvoorstelbare, maar niet onmogelijke wereld. Zijn onderwerpen haalt hij overal vandaan, van de wereldreligies, Griekse mythologie, literatuur, muziek en film tot de dagelijkse realiteit en de wereld om zich heen. Zijn interesse in mensen, wat hen beweegt en hoe ze zich verhouden tot de wereld en tot elkaar, het klinkt overal in zijn werk door.

Website: www.wouterberns.nl