Afbeelding

Nieuwjaarsconcert met Chr. Mannenkoor Eiland Urk in Bovenkerk

· leestijd 1 minuut Algemeen

DV Zaterdag 23 januari is het zover, dat het bekende Chr. Mannenkoor Eiland Urk, een nieuwjaarsconcert gaat geven in de Bovenkerk te Kampen, Koornmarkt 28.Het Chr. mannenkoor Eiland Urk behoort met ca. 100 leden tot een van de bekendste mannenkoren in het korenland. Zij treden altijd op in de mooie Urker klederdracht. Het koor staat onder leiding van Gerrit Schinkel , en het orgel zal bespeelt worden door Hendrik v Veen, achter de piano zit Gerwin vd Plaats .

Van deze avond zal er een live cd worden opgenomen door STH records. Diverse solisten en muzikanten zullen aan deze avond meewerken. Er zal gecollecteerd worden voor de stichting Timotheos , Malawi. De algehele leiding ligt in handen deze avond van Ds H v Heteren. Het nog maar 12 jaar jonge koor trad in januari 2014 ook op in de Bovenkerk voor de stichting Woord en Daad. In 10 minuten zat de kerk stampvol en moesten een paar 100 mensen teleurgesteld naar huis keren.

Om alles nu in goede banen te leiden is er een voorverkoop gestart Toegangskaarten zijn verkrijgbaar op www.eilandurk.nl. boekhandel de Rank te Kampen en boekhandel Koster op Urk. € 7,50 voor volw. En € 4,- kind. t/m 16 jr. Het koor zal op een mooi podium te zien zijn en door diverse beamers is het koor en de organist live te volgen op het machtige Hins orgel. De kerk is verwarmd en gaat om 19.15 open voor publiek. Het wordt een avond voor jong en oud. De aanvang start met samenzang om 19.50 uur.

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram 18 mei, 22:07
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram 18 mei, 21:03
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram 18 mei, 20:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.