Afbeelding
Rogier Schrijer

A Day at the Theater

Cultuur

Ook dit jaar houdt het Stedelijk Orkest Kampen haar jaarlijks voorjaarsconcert in de Stadsgehoorzaal te Kampen en wel op zaterdag 2 april. Om de jeugd een breder en beter podium te geven, is er dit jaar gekozen voor een andere opzet. Van17.00-18.00 uur zullen de jeugdonderdelen (de SOKkids, de StOKkids en het leerlingenorkest), zich losmakend vanuit de hele vereniging, aan u presenteren waarbij de toegang gratis is. Vanaf 19.30 uur zal het concert worden vervolgt met overige onderdelen: orkest, koor en malletband, de laatste treed samen met de malletband van De Volharding op. (toegang € 7,50).

Tussen beide programmaonderdelen is er tevens gelegenheid om een hapje te eten in de foyer van de Stadsgehoorzaal. Het zal gaan om een aangeklede hamburger waarvoor de kosten € 5 bedragen.

De voorverkoop zal starten op donderdag 17 maart van 18.00-19.30 uur in het verenigingsgebouw (Bolwerk 10). Ook kunt u dan vouchers kopen voor het avondeten in de Stadsgehoorzaal.

U kunt ook kaarten en vouchers reserveren door een mail te sturen naar: secretaris@stedelijkorkest.nl uw kaarten en vouchers liggen dan op 2 april voor u klaar bij de kassa van de Stadsgehoorzaal.

U bent van harte welkome en laat u dus een dagje vermaken door Het Stedelijk Orkest Kampen in ons mooie Kamper theater, de Stadsgehoorzaal!