‘Trammelant op Hoeve Hopeloos’ op de planken

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Oud-leden van RKCJ IJsselmuiden brengen het toneelstuk ”trammelant op Hoeve Hopeloos”. De organisatie zegt over het stuk: Het is een oude boeren klucht en het belooft weer een erg gezellige avond te worden. Deze toneeluitvoeringen worden eens in de twee jaar opgevoerd en staan al ruim 50 jaar garant voor een heerlijk avondje uit, waarbij er volop gelachen kan worden. Op dit moment wordt er wekelijks gerepeteerd, bij Wezenberg transport.

“Wij zijn familie Wezenberg erg dankbaar dat wij gebruik mogen maken van een repetitieruimte, dat mag ook wel een keer in de krant komen”, aldus de organisatie. Het toneelstuk wordt opgevoerd in 't Danshuus (voormalige Vinkehorst), Burgemeester Van Engelenweg 100 in IJsselmuiden op vrijdag 15 april, vrijdag 22 april en zaterdag 23 april. De avonden beginnen om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De kaartjes kosten 7,50 euro per stuk, inclusief een kopje koffie of thee. De kaartverkoop vindt plaats vanaf dinsdag 29 maart, tijdens kantooruren bij Berg makelaardij, Burgemeester van Engelenweg 52 B in IJsselmuiden. Het is raadzaam om niet te lang te wachten, want vol is vol, de kaartverkoop eindigt dinsdag 12 april. De voorstelling van de 23e is inmiddels uitverkocht, dit is mede ingegeven door het feit dat sponsoren op die avond ook welkom worden geheten. Maar voor de andere 2 avonden zijn er nog kaarten beschikbaar.

Voor alle leden van de groepen van de RKCJ en voor de 55+-ers van de parochie IJsselmuiden is het mogelijk om dit toneelstuk gratis bij te wonen tijdens de generale repetitie op donderdag 14 april in 't Danshuus. Deze avond begint echter om 19.00 uur.