Afbeelding

Vrijwilliger uit IJsselmuiden genomineerd voor een kroontje

Algemeen

IJSSELMUIDEN - Wil Schreuder, collectevrijwilliger voor het Prinses Beatrix Spierfonds in IJsselmuiden, is genomineerd voor een ‘Kroontje’. Het Prinses Beatrix Spierfonds ‘Kroontje’ is een onderscheiding voor een vrijwilliger die zich op bijzondere wijze inzet voor mensen met een spierziekte.

“Ondanks de problemen met haar eigen gezondheid staat Wil positief in het leven en zet ze zich zeer actief in voor het fonds. Ze organiseert al jaren de collecte in IJsselmuiden met haar ‘no nonsense’ mentaliteit. Wil zoekt zelf heel actief wijkhoofden en collectanten, en dat is best een hele klus als je bedenkt dat er in IJsselmuiden zo’n 125 collectanten actief zijn”, aldus Ellis Temminck, regiomanager bij het fonds.

Er zijn tien collectevrijwilligers genomineerd voor het ‘Kroontje’. Via een online stemactie en een deskundige jury wordt de winnaar bepaald. Op 1 september wordt, in het bijzijn van prinses Beatrix, tijdens het dansgala Free To Move in het Zuiderstrandtheater in Den Haag de winnaar bekend gemaakt en het ‘Kroontje’ uitgereikt. Stemmen kan via prinsesbeatrixspierfonds.nl/kroontjes.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00