Afbeelding
Tennekes

Dansafdeling van RKDOS kijkt uit naar Dance on Stage

Algemeen

KAMPEN - In het weekend van 19 en 20 mei vinden er drie dansvoorstellingen plaats in de Stadsgehoorzaal te Kampen. Meer dan 300 dansers in de leeftijd van 4 tot en met 50 jaar mogen dit weekend maar liefst drie keer in showkleding hun dans aan publiek presenteren.

Naar verwachting zullen er ruim 1.300 toeschouwers van dit dansspektakel gaan genieten. De voorstelling 'Dance on Stage' wordt ieder jaar door RKDOS georganiseerd.

Ook dit jaar is het programma zeer divers, zo laat de organisatie weten. “Dansers van jong tot oud zullen in deze shows verschillende dansstijlen aan publiek presenteren. De dansafdeling van RKDOS beperkt zich niet alleen tot kleuter- en kinderdansen, ook choreografieën van tienergroepen en gevorderde dansgroepen zullen de revue passeren.”

Populairder

“Het terugkerende dansspektakel lijkt steeds populairder te worden. Iedere jaar stijgt het animo naar kaarten, waardoor de deelnemers voor een steeds groter publiek mogen schitteren. De dansafdeling van RKDOS is er ook dit jaar van overtuigd een geslaagd en gezellig weekend voor zowel deelnemers als toeschouwers neer te zetten. De drie voorstellingen vinden plaats op vrijdagavond 19 mei om 19.30 uur en zaterdag 20 mei om 14.00 uur en 19.30 uur in de Stadsgehoorzaal. Er zijn voor deze shows nog enkele kaarten beschikbaar. De kaartverkoop start een uur voor aanvang van alle voorstellingen.”