SPEEL-O-THEEK OP NIEUWE PLEK IN REYERSDAM

· leestijd 1 minuut Algemeen

Speel-O-Theek ’t Hobbelpaard is de afgelopen week verhuisd, maar blijft in wijkcentrum Reyersdam. Met ingang van 1 januari werd de huidige locatie overgedragen aan een andere huurder. De Speel-O-Theek heeft nu zijn intrek genomen in de voormalige kinderdisco van het wijkcentrum. De ingang bevindt zich niet meer aan de achterzijde van het wijkcentrum aan de dr. Damstraat, maar nu aan de hoofdingang aan de Reijersdijk 2.

Spelen hoort niet alleen bij de kindertijd, maar is ook erg belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Daarbij is geschikt en gevarieerd speelgoed van groot belang. De Speel-O-Theek zet zich - via de uitleen van speelgoed - in om een positieve ondersteuning te bieden aan ouders en gezinnen. Met name voor gezinnen met beperkte financiële middelen is het mogelijk dat kinderen tot en met 12 jaar toch kunnen beschikken over goed en modern spelmateriaal.

De meerwaarde van speelgoed lenen is ook om het thuis uit te proberen: door lid te worden van de Speel-O-Theek is het niet nodig om steeds nieuw speelgoed aan te schaffen. Speelgoed dat soms maar eventjes leuk blijft en daarna ongebruikt in de kast verdwijnt. Voor € 17,-- per jaar mag elk lid 2 stuks speelgoed lenen voor maximaal 3 weken.

Vanaf 9 januari opent de Speel-O-Theek haar deuren op de nieuwe locatie en is zij wekelijks geopend op dinsdag van 19.00 – 20.30 uur, woensdag van 10.00 – 11.30 uur en donderdag van 19.00 – 20.30 uur. Meer informatie tijdens openingstijden: 06-24532256.

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
Buurten komen samen om hun eigen omgeving met elkaar te vergroenen, goed voor mens en dier!
Groene Loper Kampen deelt plantpakketten uit Partnerbijdrages 28 mei, 13:23
Afbeelding
Gratis donuts eten op Nationale Donutdag Algemeen 28 mei, 12:29