Afbeelding
WebNeo

Cliënten Philadelphia nu huisgenoten in De Vijverhof

Algemeen

KAMPEN - Dertig oudere cliënten van Philadelphia betrokken onlangs hun nieuwe appartement in woonzorgcentrum De Vijverhof van IJsselheem in Kampen.

Hun verhuizing van verschillende locaties van Philadelphia naar De Vijverhof ging met veel bedrijvigheid gepaard. Uit grote verhuiswagens werden alle persoonlijke spullen van de nieuwe bewoners naar binnen gebracht door een klein leger aan verhuizers. Binnen waren familie en vrienden van de bewoners druk aan de gang met de inrichting en het gezellig maken van de appartementen.

Om de nieuwe bewoners duidelijk te maken dat ze zeer welkom zijn, was de rode loper uitgerold. Ook hing er buiten aan de gevel een spandoek met de tekst: Welkom nieuwe huisgenoten van Philadelphia! In de gezamenlijke ruimten, opgefleurd met bossen bloemen, werd op taart getrakteerd.

Door de samenwerking tussen Philadelphia en IJsselheem blijven de dienstverlening en faciliteiten in De Vijverhof voor de huidige en nieuwe bewoners op het gewenste niveau. Met de ontwikkeling van de locatie naar een multifunctioneel centrum investeren IJsselheem en Philadelphia in de toekomst. De organisaties streven naar een locatie voor alle burgers in Kampen waar ontmoeten en beleven centraal staat.

Beide organisaties plukken de vruchten van een succesvolle samenwerking. Philadelphia heeft behoefte aan woonruimte voor haar cliënten in Kampen. Bij De Vijverhof van IJsselheem waren appartementen beschikbaar door het overheidsbeleid van het scheiden van wonen en zorg.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden