Afbeelding

kinderzang

· leestijd 1 minuut Algemeen

In de Grote Kerk in Genemuiden wordt zaterdag 14 april een kinderzangmiddag gehouden voor kinderen uit Genemuiden en omgeving. "We zingen voor de MAF; vliegtuigen die worden ingezet voor de zending", legt de organisatie uit. "En dan specifiek voor de familie Paas, afkomstig uit Genemuiden."

Arjan en Aartje Paas zijn sinds 2011 werkzaam als pilotengezin voor Mission Aviation Fellowship, waar de afkorting MAF voor staat. Met hun gezin wonen en werken zij in Monrovia, Liberia.

Organist op 14 april is Willem-Jan Beens uit Genemuiden. Meester/dirigent Gerrard Bronkhorst begeleidt deze middag bij het zingen. Gestart wordt om 13.00 uur (inloop: 12.45 uur). Om 16.00 uur is het afgelopen. "Je ouders en andere familieleden en eventueel andere belangstellenden mogen dan nog enkele psalmen meezingen", legt de organisatie uit. "We zingen Psalmen die met de zending te maken hebben. Van deze middag wordt ook weer een cd gemaakt."

De organisatie vraagt geïnteresseerden zich vóór 13 april op te geven. "Zodat wij weten hoeveel kinderen er hopen te komen. Je kunt je per mail of telefonisch opgeven. Per mail kan dat via roekeltjes@hotmail.com en telefonisch via 06-12752793. In de kerk is een verkoop-/intekenlijst verkrijgbaar waar je de cd's ten behoeve van de MAF/familie Paas mag verkopen. Ook als je niet meezingt, mag je toch verkopen."

Voor vragen kan gebeld of gemaild worden met juf Zijtje van Roekel (roekeltjes@hotmail.com / 06-12752793), juf Marianne (longstreet961@hotmail.com / 06-47876590) en juf Margreet Altena. De Hervormde kerk bevindt zich aan Kerkplein 1 in Genemuiden. De inteken-/verkooplijst kan opgestuurd of gemaild worden naar: Juf Zijtje van Roekel, De Horst 4, 3911 SZ Rhenen. Mailadres: roekeltjes@hotmail.com.

Meer info over de familie Paas op: bushpiloot.blogspot.nl.

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39