Afbeelding
unknown

Verkeershinder op Stadsbrug en IJsselkade

Algemeen

KAMPEN - Vanwege regulier onderhoud en de jaarlijkse oefening van de Hoogwaterbrigade is de Stadsbrug en de IJsselkade komende maandagavond/-nacht en woensdagavond enkele uren afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang. Voor wat betreft de onderhoudswerkzaamheden gaat het hier om jaarlijks terugkerend regulier onderhoud dat losstaat van de conservering van de Stadsbrug die op dit moment gaande is.

Van maandagavond 10 september, 20.00 uur tot dinsdagochtend 11 september 06.00 uur vindt onderhoud plaats aan de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties van de Stadsbrug. Tijdens deze uren kan het autoverkeer niet over de Stadsbrug maar wordt omgeleid via de Molenbrug. Fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik blijven maken van de Stadsbrug.

Oefening hoogwaterbrigade op woensdagavond

Op woensdagavond 12 september tussen 19.00 en 22.30 uur houdt het Waterschap haar jaarlijkse oefening. De Hoogwaterbrigade traint dan in de avonduren met het opbouwen en afbreken van de mobiele waterkering. Tijdens de oefening zijn de IJsselkade, De la Sablonièrekade en alle tussenliggende stegen afgesloten. Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid. Fietsers en voetgangers hebben wel doorgang.

Afbeelding
Uitnodiging informatiemarkt 28 juni: Circulaire wensen en kansen voor bedrijven en organisaties Ondernemen in Kampen 3 uur geleden
Afbeelding
Kamper muzikant mikt met zijn band Boembast op zomerhit Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
De week van het buiten spelen Algemeen 6 uur geleden