Afbeelding
Marcel_Helder_Druten

Column Ondernemen in Kampen: Movietime! Uw bedrijfsfilm in de spotlights

· leestijd 1 minuut Algemeen

Niet iedereen weet het al, maar citymarketing is veel meer dan toeristische promotie. In Kampen doen we onze stinkende best om het ondernemers naar de zin te maken. En wanneer u als ondernemer vervolgens bij uw collega’s Kampen promoot als een aantrekkelijke plek om hun bedrijf te vestigen zijn we natuurlijk helemaal blij. Ter inspiratie een paar voorbeelden van onze inzet:

We hebben de Mobiele Felicitatie Eenheid gelanceerd. Daarover vertel ik een volgende keer graag meer.

We houden de zakelijke evenementenagenda van Kampen bij. In de krant, maar ook op www.bedrijveninkampen.nl.

En…. het is movietime bij Kampen Marketing!

Nu denkt u vast, wat is dat nou weer? Movietime? Nou...vrij simpel, wij zijn op zoek naar bedrijfsfilms. Kampen Marketing brengt graag al het moois dat Kampen te bieden heeft voor het voetlicht bij toeristen, werknemers, inwoners en ondernemers. Daarom zetten we nu graag uw bedrijfsfilm in de spotlights!

Want Kampen koestert haar ondernemers. Dankzij de bedrijvigheid in de gemeente is Kampen een plek waar mensen graag willen wonen en werken. Daarom willen we bedrijven uit Kampen extra in de schijnwerpers zetten. Videomarketing is een van de manieren om daar invulling aan te geven. Deel nu uw bedrijfsfilm met ons en wij delen deze via onze populaire sociale media kanalen.

Hoe het werkt? Simpel.

Alle in de gemeente Kampen ingeschreven ondernemingen mogen hun bedrijfsfilm aanmelden voor eenmalige gratis promotie via de social media kanalen van Kampen Marketing. Bedrijven die in hun bedrijfsfilm laten zien dat Kampen een hartelijke Hanzestad aan het water is krijgen een bonus: hun film wordt ook geplaatst op www.bedrijveninkampen.nl. Op die manier wordt het imago van Kampen namelijk ook versterkt en dat kan weer nieuwe bedrijvigheid, werknemers, bewoners en bezoekers aantrekken.

En dat levert u een enorm bereik op.

Kampen Marketing is namelijk actief op diverse sociale media. Op Twitter met @kampenmarketing en @kampentourist (ruim 5.000 vind-ik-leuks), meer dan 1.000 volgers op Instagram @visitkampen en op Facebook zelfs met in totaal meer dan 10.000 volgers. En sinds kort ook op LinkedIn via www.linkedin.com/company/kampenmarketing/. Deze kanalen worden allemaal ingezet om Kampen te promoten.

Gratis aanmelden kan via het online contactformulier op www.bedrijveninkampen.nl en via mijn mailadres: r.tameling@kampenmarketing.nl.

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan. Ik wens u goede zaken!

Roeland Tameling

Manager Kampen Marketing

p.s. Bedrijven en organisaties die zelf ook meer individuele promotie willen, kunnen tegen kostprijs gebruik maken van de diensten van het Kampen Marketing campagneteam. Meer informatie hierover vindt u op https://kampenmarketing.nl/doemee

Doet u mee?