’s-Heerenbroek fors onderuit bij Daarlerveen

DAARLERVEEN – ’s-Heerenbroek is zaterdag tegen een grote nederlaag aangelopen. Daarlerveen was met 7-2 veel te sterk. “Het was een dramatisch slechte wedstrijd van onze kant”, aldus ’s-Heerenbroek-trainer Wim Groen.

’s-Heerenbroek werd in de eerste helft overspeeld door Daarlerveen. Keeper Arjan Huzen werd in de eerste 45 minuten maar liefst vijf keer gepasseerd. In het eerste half uur na rust kwamen daar nog twee treffers bij. In het laatste kwartier kon ’s-Heerenbroek nog wat terug doen. Wim Kwakkel benutte een strafschop en William Dekker legde de goalie in de luren met een wippertje.

Trainer Groen zag zijn ploeg door de ondergrens gaan. “Het was een collectief falen. Ik heb mijn ploeg dit jaar nog niet zo slecht zien spelen. Al moet ik wel zeggen dat Daarlerveen de beste voetballende ploeg is in onze klasse.”