Afbeelding
Foto: Charlie Feld

LINEA REKTA steekt zichzelf in de schulden voor theatervoorstelling

Cultuur Ingezonden

ZWOLLE - De Zwolse Theaterfirma LINEA REKTA kondigt aan dat ze zich ‘in de schulden steken’ - figuurlijk gesproken - met hun nieuwste voorstelling, SCHULD. Dit ambitieuze openluchttheaterstuk, geïnspireerd door de opzienbarende Antwerpse bankroof van 2019, verkent de complexe thema’s van schuld en verantwoordelijkheid, zowel in financiële als morele zin.

SCHULD nodigt het publiek uit voor een diepgaande reflectie op de betekenis van schuld in onze samenleving. Door het verhaal van Anna, die voor een bijna onmogelijke keuze staat, onderzoekt het stuk de grenzen tussen rechtvaardigheid en onrecht, en de impact van financiële beslissingen op ons morele kompas.

Crowdfunding

Om het decor van SCHULD werkelijkheid te laten worden, heeft LINEA REKTA een crowdfundingscampagne gelanceerd met als doel € 5.000,- op te halen. Deze giften zijn belangrijk voor het realiseren van een meeslepend decor dat het publiek niet alleen visueel zal boeien, maar hen ook fysiek en emotioneel in het verhaal zal trekken.

“We zijn ontzettend dankbaar voor elke bijdrage die ons helpt om SCHULD naar het publiek te brengen,” zegt Jordi Kwakkel, Kampenaar en regisseur van het stuk. “Deze crowdfundingsactie is een kans voor bezoekers om direct betrokken te zijn bij het creëren van nieuw theater.”

Doe mee en ondersteun

LINEA REKTA nodigt iedereen uit om deel te nemen aan deze unieke kans om de voorstelling  te ondersteunen. Donateurs kunnen rekenen op toffe tegenprestaties en de voldoening dat ze hebben bijgedragen aan een belangrijk cultureel initiatief.

Bezoek https://www.voordekunst.nl/projecten/16894-schuld-heeft-een-prijskaartje om meer te weten te komen over SCHULD en hoe jij kunt bijdragen aan de realisatie van deze bijzondere voorstelling.