OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Aangeleverd.

Hollands Jongerenkoor zingt voor goed doel in Bovenkerk

Cultuur

KAMPEN - Stichting help het doel organiseert voor stichtingen koor- en samenzangavonden. Zo staan voor de komende periode twee zangavonden gepland op 27 augustus 2016 in de Bovenkerk van Kampen en op 8 oktober 2016 in de Hersteld Hervormde Kerk van Elspeet.

De zangavond op 27 augustus 2016 in de Bovenkerk van Kampen wordt gehouden in samenwerking met het Hollands Jongerenkoor 7 & het Hollands Jongerenkoor orkest onder leiding van Peter Wildeman en Christelijk Mannenkoor de Lofzang uit Heerde onder leiding van Jacob Schenk. De musici Joost van Belzen, Wilhelm Groenendijk Mark Brandwijk en Wilco Veldkamp verzorgen op deze avond naast het orkest de muzikale invulling met orgel, trompet en vleugel. De avond begint om 19.30 uur. De kerk gaat om 19.00 uur open. De opbrengst van deze avond is bestemd voor Stichting Red een kind. Toegangskaarten kunnen in de voorverkoop met korting besteld worden via: www.peterwildeman.nl/concerten.

De zangavond op 8 oktober 2016 in de Hersteld Hervormde Kerk van Elspeet wordt gehouden in samenwerking met het Hollands Jongerenkoor 7 onder leiding van Peter Wildeman en het Chr. Mannenkoor ‘Salvatori’ uit Nunspeet onder leiding van Jorrit Woudt. Het orgel wordt bespeelt door Joost van Belzen. De toegang is gratis. Er zal een collecte gehouden worden voor de MAF. De aanvang van deze zangavond is om 19.30 uur.

Meer informatie over de stichting op www.helphetdoel.nl.