Afbeelding
Aangeleverd

Battle of the Bottles: de online editie

Horeca Kampen

KAMPEN - Sinds enkele jaren organiseren Wijnkoperij ten Hove en Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen het Hops & Grapes Festival in het Stadspark van Kampen. Het bier- & wijnfestival is inmiddels uitgegroeid tot het grootste proeffestival van Kampen. Maar behalve samenwerken gaan de initiatiefnemers William ten Hove en David Lemstra ook graag met elkaar de strijd aan. Dit heeft geresulteerd in Battle of the Bottles, een gevecht naar de ultieme smaakcombinatie.

Hoe werkt het? De keukenbrigade van Proef- & Eetlokaal De Stomme van Campen kookt een verrassend viergangen diner. William combineert de gerechten met de mooiste wijnen voor de beste wijn-spijspairing. David doet hetzelfde, maar dan met bieren om zo tot de beste bier-spijscombinatie te komen. Wie er wint, dat bepalen de deelnemers van het diner door de smaakcombinaties te proeven en te beoordelen met stemmen. De combinatie met de meeste stemmen wint!

Inmiddels hebben we een aantal edities achter de rug waarbij het Eetlokaal van De Stomme van Campen tot de nok toe gevuld was met enthousiaste proevers en liefhebbers van bier- & wijn. Helaas is het op dit moment niet mogelijk om het Eetlokaal te gebruiken en daarom hebben wij er voor gekozen om Battle of the Bottles in een online-editie te gieten. Een nieuwe editie Battle of the Bottles vindt plaats op zaterdag 10 april vanaf 19.00 uur.

Het principe is hetzelfde als voorgaande edities, met het verschil dat je proeft aan je eigen eettafel. Middels een online verbinding vertellen William en David over de gerechten en de keuze wat er in het glas zit. Het belooft een avondvullend evenement te worden waarbij de gastheren jullie gaan overtuigen waarom juist de door hen gekozen combinatie de beste is. Maar uiteindelijk bepaal jij, als deelnemer de beste smaakcombinatie!

Meer info www.battleofthebottles.nl