Afbeelding
Foto: Foto Tennekes

Trappistenavond combineert bier met tapas in Café ‘t Ponton

Horeca Kampen

Op 22 december wordt de liefde voor trappistenbier en Spaanse tapas samengebracht in café ‘t Ponton te Kampen. Vanaf 20.00 uur kunnen bezoekers genieten van een avond vol smaakvolle combinaties, verzorgd door organisator Marjan.

De avond belooft een ware ontdekkingstocht te worden voor de liefhebbers van trappistenbier en Spaanse tapas, in België ook wel ‘bapas’ genoemd. Marjan, de organisator van het evenement, heeft zorgvuldig vijf proefglazen geselecteerd en drie soorten bapas voorbereid om de gasten een authentieke ervaring te bieden. Het evenement biedt ook een bierspel, dat zorgt voor een speelse noot.
De term ‘bapas’ komt uit België, een land dat bekend staat om zijn uitstekende bieren. Hier worden tapas, traditioneel geserveerd met wijn in Spanje, gepaard met de fijnste bieren. De ‘B’ in bapas verwijst naar bier, terwijl de ‘T’ in de Spaanse tapas verwijst naar de traditionele wijn.
Bezoekers kunnen hun plaatsen reserveren door contact op te nemen via WhatsApp op het nummer 0640900951 of via e-mail op info@cafeponton.nl. De kosten voor de avond bedragen 27,50 euro per persoon, en betalingen kunnen worden gedaan via Tikkie. Het evenement benadrukt de noodzaak van tijdige reservering, aangezien de ruimte beperkt is, met de slogan “Vol is vol!”