Hans Vlaar (l) en Sjoerd Kwakkel bij het nieuwe reclamebord op sportpark De Heughte
Hans Vlaar (l) en Sjoerd Kwakkel bij het nieuwe reclamebord op sportpark De Heughte Dries van Dijk

Coop Vlaar Oldebroek nieuwe subsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

VSCO’61 heeft deze week Coop Vlaar Oldebroek mogen verwelkomen als nieuwe subsponsor van de club. Op sportpark De Heughte werd dit officieel bekrachtigd door de ondertekening van de driejarige subsponsorovereenkomst door eigenaar Hans Vlaar en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel. Een fraai bloemstuk in de bekende oranje Coop-kleuren werd de nieuwe subsponsor aangeboden als blijk van dank en waardering. Ook werd de oranje supermarkt veel succes toegewenst.

Coop is al sinds 1891 onderdeel van het Nederlandse levensmiddelenlandschap. Fabrieksarbeiders in Zaandam startten eind van de negentiende eeuw met het opzetten van winkeltjes die door het succes later overgingen in regionale coöperaties. Door de fusie in 2001 van Coop Nederland en de ondernemerscoöperatie Codis werd een krachtige en moderne formule ontwikkeld.                        Anno 2021 is Coop met hun opvallende oranje supermarkten niet meer weg te denken uit het levensmiddelenlandschap. Ruim 300 winkels zijn dagelijks open voor betaalbare levensmiddelen in een groot assortiment en het bieden van sociaal-maatschappelijk voordeel. 

Coop steunt ook de lokale bevolking met allerlei goede doelen. Met de Johan Cruijff Foundation, waar jeugd en beweging centraal staan, heeft Coop al jaren een uitstekende samenwerking.

Sinds 2019 is ook in de dorpskern van Oldebroek een Coop gevestigd. Vanaf 22 februari van dit jaar is de supermarkt ingericht volgens het nieuwe concept van Coop waarbij een groter assortiment wordt aangeboden met daarin ook meer aandacht voor verse en lokale producten. Daarnaast zijn nu ook non-foodproducten, een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen en bloemen en planten te koop. Met een PostNL-pakketpunt, een slijterij, een verkooppunt voor Nederlandse loterijen én de mogelijkheid online te bestellen en te bezorgen, is de Coop-supermarkt van alle gemakken voorzien.

Coop-eigenaar Hans Vlaar, al tientallen jaren met succes actief in het supermarktvak, is heel enthousiast over de nieuwe supermarktformule. “Coop staat voor dichtbij, lekker en betaalbaar. Coop is van iedereen en voor iedereen. Tenslotte maak je de mooiste acties samen”, aldus een zeer positieve Vlaar, die samen met zijn ruim 40 personeelsleden een frisse en vliegende start heeft gemaakt met de gloednieuwe Coop-supermarkt in hartje Oldebroek.

Ook maatschappelijk is Coop actief en ondersteund o.a. sportverenigingen. VSCO’61 werd als club ook gesteund via reclamebordsponsoring. Gelet op de contacten met de club en het groeiende dorp Oosterwolde heeft Coop Vlaar besloten om zich voor de komende drie jaar als subsponsor aan VSCO’61 te verbinden. Deze week werd de subsponsorovereenkomst op sportpark De Heughte officieel bekrachtigd. Coop-eigenaar Hans Vlaar en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel van VSCO’61 zetten hun handtekening onder deze mooie verbintenis. De club is erg content met deze steun en bood hem als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk aan en wenste de oranje supermarkt veel succes met de nieuwe formule.

De nieuwe subsponsor van VSCO’61 is te vinden op:

Coop Vlaar Oldebroek
Zuiderzeestraatweg 133D
8096 BE Oldebroek
T: 0525 - 63 70 70
E: vlaar.oldebroek@coop.nl
www.coop.nl

Afbeelding
Geen Rijkssubsidie voor gebiedsontwikkeling 'Bij de Bovenkerk' Algemeen 7 dec., 11:45
Afbeelding
Plannen voor werkschuur op plek voormalige kerk Jehova's Getuigen in het Groene Hart Algemeen 7 dec., 11:42
Afbeelding
Overijsselse Vrijwilligersprijs uitgereikt in Kampen Algemeen 7 dec., 11:39