Peuterdans
Peuterdans Quintus

Kom in de meivakantie naar Quintus!

Ingezonden Ingezonden

KAMPEN – Quintus is op 12 mei ‘the place to be’ voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Want op deze woensdag in de meivakantie organiseert het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38 toffe vakantieworkshops.

In de ochtend zijn er workshops Peuter- en Kleuterdans en Peuter- en Kleuterkunst. Deelnamekosten zijn 6 euro per kind per workshop. Je kunt beide workshops ook voordelig combineren voor een tientje per kind.

Vanaf 13.30 uur staan er twee workshops voor kinderen van 8-12 jaar op het programma. Fotografe Ursula van de Bunte geeft de workshop ‘Style en fotografeer een Rembrandtportret’ (12,50 euro p.p.). In de nieuwe grafiekwerkplaats leren kinderen zeefdrukken bij de workshop ‘Zeefdruk je eigen tas’. Deze grafiekworkshop is onder voorbehoud van de dan geldende coronamaatregelen. De andere workshops kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden en zijn dus coronaproof. Schrijf je alvast in om zeker te zijn van een plekje. Dat kan via www.quintuskampen.nl.

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 17 uur geleden