Cursus zeefdrukken
Cursus zeefdrukken Quintus

Creatief de zomer in met Quintus!

Ingezonden Ingezonden

KAMPEN – Quintus gaat nog even knallen! Dankzij de versoepelingen kan de serie zomercursussen vanaf zaterdag 5 juni tòch doorgaan. Er is voor jong en oud keuze uit muziek, theater, dans en kunst & ambacht. Alle workshops en korte cursussen zijn coronaproof.

In de nieuwe Quintus Grafiekwerkplaats kun je de komende weken je hart ophalen met workshops en korte cursussen Tetradruk, Linosnede, Zeefdrukken, Etsen, Houtsnede, Zelf Papier Maken, Monotype, Houtletters Drukken en de kinderworkshop Zeefdruk Je Eigen Tas. Ook kun je edelsmeden bij de cursus ‘In de Ban van de Ring’ of ga bij ‘Schetsen in Kampen’ heerlijk met je schetsboek op pad door de stad. De cursus Druk Je STEMpel rondom stem- en presentatietechnieken wordt online gegeven.

Kinderen kunnen instromen bij Kleuterdans of Muziekstart of meedoen aan één van de vele muzikale speeltuinen. Bij de workshops en cursussen is beperkt plek, dus schrijf je in om zeker te zijn van een plekje. Dat kan via www.quintuskampen.nl. Of bel/mail voor informatie met de administratie van Quintus: info@quintuskampen.nl of tel. 038-3371200.

Familieleden van Anna Diender, museumvertegenwoordigers en Eva Vriend voor het Schokker huis
Opening Schokker huis en boekpresentatie Eva Vriend Cultuur Ingezonden 8 uur geleden
Afbeelding
112 KAMPEN: Gaslek ontstaat bij graafwerkzaamheden Beekmanstraat 112 11 uur geleden
Afbeelding
112 KAMPEN: Brandweer krijgt melding van uitslaande brand tijdens oefening Amandelboom 112 11 apr, 20:12