Shannen 5 jaar, Jacqueline 15 jaar, Nicole en Vienna 5 jaar
Shannen 5 jaar, Jacqueline 15 jaar, Nicole en Vienna 5 jaar Jolanda van Gelder

Jubilarissen Twirlvereniging Majofique Wezep worden in het zonnetje gezet.

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Tijdens de gebruikelijke afsluiting van het seizoen voor de zomervakantie werden er 4 dames gehuldigd voor 5 jaar en 15 jaar lid bij Majofique.

De huldiging werd gedaan door instructrice Gerda Spaan. Zoals bij iedere huldiging las Gerda een gedicht voor. Als eerste waren de gezusters Nicole, Vienna en Shannen Ponstein aan de beurt. Allen 5 jaar lid bij Majofique. Nicole zit in het Jeugd ensemble en Vienna en Shannen in het Seniorenteam. Alle drie doen ook mee als solist op wedstrijden. Zij kregen een sleutelhanger met baton en inscriptie, een oorkonde en een roos. Daarna kwam Jacqueline vd Berg naar voren voor haar 15 jarig lidmaatschap. Jacqueline twirlt al langer, eerst zat zij bij Concordia Oldebroek, waar zij ook les kreeg van Gerda. Jacqueline heeft als solist op wedstrijden gestaan, maar twirlt nu alleen nog in het Seniorenteam en zij helpt met de solistentraining van de Jeugd. Zij kreeg een windlicht met inscriptie en ook een oorkonde met een roos. Daarna riep Gerda gelijk de hulptrainsters Jolanda van Gelder, Jaqueline vd Berg en Kim Spaan naar voren. Zij kregen een waardebon voor het helpen met lesgeven.

Ook werd Willemieke en Sweiss Ubels naar voren geroepen. Beiden bekleden de functie van Penningmeester en Secretaris in het Bestuur, helaas namen zij afscheid. Ook zij werden in het zonnetje gezet en met dank voor de jaren wat zij allemaal voor de vereniging hebben gedaan. Jolanda kreeg van Gerda een cadeau voor alles wat zij voor de vereniging doet en ook in het privéleven. Zij staat voor iedereen klaar! Als laatste kreeg Gerda nog een bos bloemen voor haar inzet het afgelopen seizoen.

Na het officiële gedeelte was het eten en gezellig bijkletsen, ondanks de Corona was het een geslaagd seizoen. Als vereniging hebben wij vele leuke dingen gedaan.

Vanaf september starten wij een Kennismakingscursus (4 avonden trainen op dinsdagavond van 18.00 tot 18.45 uur en als afsluiting een echte wedstrijd met pakje en glitters op 2 oktober (van 13.00 tot 16.00 uur) van dit jaar), Zo kun je kennismaken met twirlen en helemaal GRATIS. Vanaf 4 jaar ben je welkom, opgave kan via tel.: 06-29182039 of via de mail Majofique@gmail.com.

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond, een kijkje nemen. Trainlocatie Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.