Jeugdteam 2e prijs
Jeugdteam 2e prijs Foto: Gerda Spaan

Twirlvereniging Majofique uit Wezep behaalden vier medailles, plaatsingspunten voor het NK en voor de Kampioenschappen.

Ingezonden Ingezonden

Wat was het weer een geslaagde dag voor de dames van Majofique op een reguliere Twirlwedstrijd van de MBGF, die gehouden werd in Arnhem.

Ondanks de blessures op deze dag, scoorden de dames goede punten. Alja Hofman werd 1e met haar 2 baton in de Senior N3 Klasse met 3,3 punten en behaalde tevens plaatsingspunten voor het NK. Aylaine Spaan werd ook 1e met haar 1 baton met 2,4 punten in de adult N3 klasse. Ysanne Westera werd 2e met haar solo AP Jeugd 3 basis Klasse met 80,4 punten. Het jeugdteam werd 2e met 77,6 punten in de Jeugd 3 Basis Klasse. De volgende dames hebben tevens de plaatsingspunten voor de Kampioenschappen betaald, die in Oktober van dit jaar gehouden zal worden. Alja Hofman, Aylaine Spaan, Ysanne Westera en Lieke Fijn. De dames die niet op het podium stonden behaalden mooie scores. Met Solo waren dat Shannen Ponstein 78,8 punten, Lieke Kragt 78 punten, Aylaine Spaan 81,4 punten, Alja Hofman 81,6 punten en het duo Charissa van Gelder en Nicole Ponstein 75,2 punten

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur.  Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.