Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Actie Slijter vergroot, vernieuwd & vaste lage prijzen!

Partnerbijdrages

Heb jij de Actie Slijter in IJsselmuiden nog niet bezocht? Pak dan tijdens deze actieweek je kans om de vernieuwde uitgebreide slijterij te bezoeken!  Eentje waar je echt wordt geïnspireerd en op ideeën wordt gebracht!

Met keuze uit maar liefst meer dan 300 verschillende speciaal bieren, 130 soorten wijn, groot assortiment whisky’s en een cadeau assortiment waar het moeilijk wordt om te kiezen is deze slijterij een bezoek meer dan de moeite waard! En naast dit uitgebreide assortiment pakt Actie Slijter tijdens deze actieweek nog eens extra uit met aanbiedingen, kortingen & speciale acties:

Deze week ontvang je 10% korting op àlle heerlijke whisky’s: En heb je 6 speciaal bieren uitgezocht om jezelf in het weekend eens lekker te verwennen? Dan hoef je er nu maar 5 te betalen!

Je krijgt een mooi wijnglas bij aankoop van 2 flessen huiswijn ( samen voor maar 10 euro) & verder staat de winkel bol van andere heerlijke aanbiedingen (zie ook de advertentie in deze Brug). Kortom…kom sfeer proeven in IJsselmuiden! Ook hebben we een selectie mooie flessen open gemaakt om letterlijk te kunnen proeven en te proberen!

En ben je nog op zoek naar een leuk kerstpakket of een aanvulling hierop? Voel je welkom! Dan denken we natuurlijk graag met je mee, onze mogelijkheden zijn eindeloos. Graag tot ziens bij de Actie Slijter, Dorpsweg 83 in IJsselmuiden.

Dit is een partnerbijdrage van Actie Slijter IJsselmuiden.

Nick de Vries