Laatste loodjes wegen zwaar voor 's-Heerenbroek

Sport

SWIFTERBANT - ?s-Heerenbroek heeft de competitie afgesloten met een ruime nederlaag. ?De uitvoering was niet goed. Het waren de laatste loodjes van het seizoen en die wegen het zwaarst?, aldus trainer Anton Visscher.

?s-Heerenbroek stond binnen een kwartier al op een 2-0 achterstand. Bij een corner lette ?s-Heerenbroek niet goed op. Even later was Swift trefzeker met een afstandsschot. Daarna kwam ?s-Heerenbroek er wat beter in.Gert Kwakkel was in de 20ste minuut dicht bij een doelpunt, maar hij raakte de paal. Na ruim een half uur spelen was het wel raak. Willard Visscher kopte tegen de lat. In de rebound kopte hij alsnog raak. ?s-Heerenbroek begon goed aan de tweede helft, maar al snel viel de 3-1. Een kwartier later besliste Swift het duel (4-1).

Zo werd een matig seizoen afgesloten met een teleurstellend resultaat. ?s-Heerenbroek eindigt het voetbaljaar als de nummer tien van de vierde klasse C en dat was niet conform de doelstelling. ?Dat is verrekte jammer. Voor de vereniging en ook voor mij. Straks pakken we de draad weer op. Of er wat moet veranderen? De instelling. Ga je ergens voor of niet.?

Geert Leurink en Gertjan van der Weerd.
Gratis voorstelling in Stadsgehoorzaal Kampen: Artiesten eren slachtoffers nationaalsocialisme met muzikale presentatie Algemeen 1 mei, 08:00
Johannes van der Stouwe en Johan van der Kolk zetten hun handtekening onder de samenwerking.
Brugmedia neemt Nieuwsbode en Zwartsluizer Reclameblad over Algemeen 30 apr, 20:00
Afbeelding
Organisaties, meld je aan voor de vrijwilligersmarkt Algemeen 30 apr, 16:34