Afbeelding
Stockfoto Gerard Meijeringh

Patkel zesde hoofdsponsor DOS Kampen

Sport

KAMPEN - Door de corona ligt alles stil en blijven sportieve successen achterwege. Op commercieel terrein heeft de club wel succes geboekt. Het bedrijf Patkel uit Amstelveen is vanaf het nieuwe seizoen vastgelegd als hoofdsponsor. Het bedrijf gaat deel uitmaken van de 8x8 hoofdsponsorgroep en is de zesde hoofdsponsor van deze groep.

Wilfred Horst, bestuurslid commerciële zaken bij DOS, is zeer blij met de overeenkomst. “Fantastisch nieuws om straks het nieuwe seizoen mee te starten. En opnieuw een bevestiging dat ook in het netwerk rondom DOS Kampen volop kansen liggen met elkaar te verbinden en te verbreden. Dit zorgt voor continuïteit en vertrouwen en de mogelijkheid om samen verder te bouwen aan de ambitieuze plannen van de vereniging. Vanaf deze plaats ook een dankjewel aan de Dirkzwager Groep Vastgoedonderhoud voor de verbinding.”

Voorzitter Arend Runia van DOS Kampen vervolgt: “We hebben ambitieuze plannen vastgesteld voor de komende 5 jaren, om uiteindelijk in 2026 een fantastisch 100 jaar jubileum te mogen vieren. Mede door de groei in de businessclub zien wij dit met veel vertrouwen tegemoet. Want zoals ons motto al aangeeft: ‘DOS Kampen, Samen beter!’”

Patkel is de expert op het gebied van steigerbouw in Amsterdam en omstreken. Ze zijn al jaren vaste en betrouwbare partner van één van onze andere hoofdsponsors de Dirkzwager Groep Vastgoedonderhoud. Patkel is gespecialiseerd in o.a. allround steigers, blitz steigers, tube-lock steigers, rolsteigers, ondersteuningen, hang steigers, gaas- en sealwerk, podiumbouw. Kijk voor meer informatie op www.patkel.nl.
De 8x8 hoofdsponsorgroep bestaat nu uit: De Gilden Groep (met onder andere De Gilden Bouw en Onderhoud, Strandpaviljoen At Sea, Nucamperhuren.nl, Nucamperstalling.nl), Floorever Kampen, Van Dijk Groothandel / Campenaer Koffie, Kok Fiscale Dienstverlening, Dirkzwager Groep Vastgoedonderhoud en Patkel.