Wilsum en HTC delen de punten

ZWOLLE ?Wilsum is zaterdag niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel bij HTC. ?Een terechte uitslag?, was de mening van Wilsum-trainer Jan Stoffer.

Wilsum kwam in de 20ste minuut op achterstand. Vier minuten later liet René Dorgelo een grote kans op 1-1 liggen. Hij nam teveel  tijd en de kans was verkeken. Twee minuten later kwam Wilsum goed weg, toen HTC de lat raakte. Vlak voor rust leek Wiljan van Zuthem de 1-1 te maken, maar het doelpunt werd afgekeurd, omdat de spits een overtreding zou hebben gemaakt. In de 62ste minuut ging de naam Van Zuthem alsnog de boeken in als de maker van de 1-1. Op aangeven van Gertjan Sollie kopte hij raak.

Daarna hadden beide ploegen kunnen winnen. Nadat HTC twee goede kansen liet liggen, werkte Sollie, alleen voor de HTC-doelman, veel te wild af. Vlak voor tijd kopte Sonke de Velde net naast.