Opleidingen van start bij Duikteam De Oester

Sport

KAMPEN ? Duikteam De Oester houdt op 8 en 15 oktober introduiken. Een ideale mogelijkheid om kennis te maken met de duiksport.

 

Je kent de mooie beelden van glashelder water met kleurige vissen en koralen. Je ziet de schildpadden, haaien en dolfijnen zo voor je. Wat dacht je van zo'n mysterieus wrak van een lang geleden gezonken schip. Het liefst zou je zelf een keer een kijkje nemen in deze wereld. Maar is duiken wel iets voor jou? Er is maar één manier om daarachter te komen. Heel simpel, gewoon proberen. Duikteam De Oester laat mensen op 8 en 15 oktober kennismaken met de duiksport, de sport die de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid is.

 

Op 8 en 15 oktober begint de avond om 20.00 uur met een klein stukje theorie in het clubhuis van De Oester. Daarna wordt koers gezet naar het nabijgelegen zwembad De Steur om te duiken. De introductieduik zal zo'n 2,5 uur in beslag nemen.

 

Ken je een familielid of een vriend/vriendin die ook belangstelling heeft? Neem deze gerust mee op deze avond.

Ben je geïnteresseerd in een opleiding tot sportduiker? Aarzel niet en geef je op. Dit doe je door een mailtje te sturen naar secretariaat@duikteam-de-oester.nl, indien je met meerdere personen komt laat dan even weten met hoeveel. Na opgave neemt Duikteam De Oester contact met je op.

Voor meer informatie: www.duikteam-de-oester.nl