De kampioenen van TTV 's-Heerenbroek.
De kampioenen van TTV 's-Heerenbroek. Foto: Aangeleverd

TTV ‘s-Heerenbroek pakt titel in de derde klasse

Sport

(door Gerard Meijeringh) 

’S-HEERENBROEK - De tafeltennissers van ’s-Heerenbroek zijn vorige week dinsdag kampioen geworden in de derde klasse A. Na een 5-4 zege tegen het vijfde team van Tafeltennis Zwolle was het feest in ’s-Heerenbroek.

Het eerste team van Tafeltennisvereniging ‘s-Heerenbroek kreeg het zeker niet cadeau van de tegenstander uit Zwolle. Maar liefst zes keer waren er vijf sets nodig voor een beslissing. Hans Koersen won al zijn partijen en sleepte zo drie punten binnen voor TTV ‘s-Heerenbroek. Bart Drost kwam twee keer tot winst en verloor één partij. Ronny Doornwaard verloor al zijn drie partijen.

Door de 5-4 zege mocht TTV ‘s-Heerenbroek zich de kampioen noemen van de derde klasse A. Achtervolger TTV Zwartsluis eindigde als tweede in de competitie met een achterstand van zes punten. Als kampioen speelt TTV ‘s-Heerenbroek straks in de najaarscompetitie in de tweede klasse. Nog nooit speelde de vereniging zo hoog. Een leuk succesje voor de verenging, waar gezelligheid voorop staat. De vereniging speelde met drie teams in de voorjaarscompetitie. “Normaal hebben we vier teams, maar door de vaccinatieplicht zijn een aantal spelers afgehaakt voor de competitie. Komend seizoen hopen we weer met vier teams in de competitie uit te komen”, aldus voorzitter Evelien Doornwaard van TTV ‘s-Heerenbroek.

Gerard Meijeringh