Goede oogst Isala bij NK masters

HARDERWIJK - Atletiekvereniging Isala ’96 heeft afgelopen weekeinde diverse podiumplaatsen gepakt bij de Nederlandse kampioenschappen baanatletiek voor masters.

AV Isala’96 was met zeven atleten goed vertegenwoordigd. Goud was er voor Jeroen van Veen in de categorie 35+ op de 110 meter horden (15.43 seconden). Greet Vrijbloed snelde eveneens naar goud op de 2000 meter steeple chase, categorie 60+, in 9.50.47 minuten. Bennie Thunker pakte brons op de 10.000 meter in de categorie 50+ (36.56.89 minuten).

Dennis Endeman kwam bij de mannen 45+ op zijn favoriete onderdeel discuswerpen tot 35,94 meter. Hiermee behaalde hij brons. Bij het hoogspringen eindigde hij als vierde (1.59 meter).

Jacqueline Rustidge verdiende op 5000 meter brons in de categorie 50+ met een tijd van 19:20,87 minuten. Robert Reitsema behaalde in de finale 100 meter sprint voor mannen 55+ een zevende plaats (13.82 seconden). Op de 400 meter liep hij naar de vijfde plaats in 62,74 seconden. Guido Strijker liep zijn 800 meter in 2:11,38 minuten, goed voor plek vijf.

Gerard Meijeringh

Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16