Slap 's-Heerenbroek onderuit

ZWOLLE ? 's-Heerenbroek trad een gretig CSV '28 zaterdag veel te slap tegemoet. Toch leek Wim Kwakkel de ploeg van trainer Vosjan in blessuretijd toch nog een punt te bezorgen door de 2-2 te scoren, maar een minuut scoorde CSV '28 toch de winnende goal. ?Een zure nederlaag, maar wel verdiend?, sprak trainer Gert Vosjan van 's-Heerenbroek na afloop. ?Ze lieten ons niet in het spel komen.? 's-Heerenbroek kon daar nauwelijks iets tegenover zetten. ?Niet iedereen had de juiste wedstrijdinstelling. We liepen in de eerste helft steeds achter de feiten aan.? CSV '28 begon gretig aan de wedstrijd en zette 's-Heerenbroek gelijk onder druk. In de 28e minuut betaalde het enthousiasme zich uit. Na een ongelukkige handsbal benutte de Zwolse thuisploeg een strafschop. Na rust leefde 's-Heerenbroek even op. In de 55e minuut scoorde Gilliam Bien, na een mooie assist van Gert Kwakkel. Daarna ?verzaakte' 's-Heerenbroek opnieuw. In de 78e minuut leidde een fout in de verdediging tot de 2-1. In blessuretijd kwam 's-Heerenbroek nog langszij. Met een mooi hakje legde Rick Kroeze de bal klaar voor Wim Kwakkel. Die knalde de bal in de verre hoek. Een minuut later greep CSV '28 toch nog de winst. De bal werd niet goed verwerkt en de Zwollenaren haalden vervolgens doeltreffend uit: 3-2.