Afbeelding
Foto: Archieffoto

Gebrek aan scorend vermogen breekt ’s-Heerenbroek op

· leestijd 1 minuut Sport

OLDEBROEK - In een voetbalduel dat in de tweede helft loskwam, heeft ’s-Heerenbroek aan het kortste eind getrokken. De ploeg verloor met 1-0 van OWIOS. Net als in voorgaande duels bleek een gebrek aan scorend vermogen het manco.

Beide teams begonnen matig aan het duel. Niettemin waren de beste kansen in de eerste helft voor OWIOS. De wapenfeiten van ’s-Heerenbroek bleven beperkt tot twee afstandsschoten. Het moeilijk te bespelen veld was er debet aan dat het spel aan beide kanten wat slordig was. Niettemin kwam ’s-Heerenbroek in de tweede helft steeds beter in de wedstrijd met meer diepte in het spel. Juist toen ’s-Heerenbroek steeds dreigender werd, sloeg OWIOS toe. Cornell Balk scoorde de 1-0.

Vervolgens kreeg ’s-Heerenbroek in kort tijdsbestek twee kansen om terug te komen in de wedstrijd. Wim Kwakkel kwam goed door en legde de bal terug op Jonno Pruim die zag hoe zijn inzet voor de lijn kon worden weggehaald door een veldspeler van de thuisploeg. De tweede kans was eveneens voor Pruim, waarbij ditmaal de doelman van OWIOS met een knappe redding een sta in de weg was.

“Wij stonden al klaar om het doelpunt te vieren”, aldus ’s-Heerenbroek-trainer Freddie van de Burg na afloop. De trainer zag vervolgens hoe zowel OWIOS als ’s-Heerenbroek nog kansen kregen om te scoren. Dat ’s-Heerenbroek het net niet wist te vinden wijt de oefenmeester aan een gebrek aan scorend vermogen. Van den Burg: “Dat is een beetje ons manco de laatste weken. De bal wil er niet in. Van de andere kant krijgen we wel kansen en vroeg of laat komen de resultaten vanzelf weer.” De resultaten spreken overigens nog altijd in het voordeel van ’s-Heerenbroek dat als promovendus in het linkertje rijtje staat op plek zeven staat.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16