‘s-Heerenbroek trekt aan langste eind tegen SEH

Algemeen

S-HEERENBROEK - De voetballers van ‘s-Heerenbroek hebben zaterdag met 2-1 gewonnen van SEH. Beide ploegen hielden elkaar in het duel in de poulefase van de districtsbeker redelijk in balans.

De eerste helft was voor ‘s-Heerenbroek. Na ongeveer een kwartier spelen was het Jesper Wennemers die de 1-0 maakte. Hij leidde zijn doelpunt in met een prachtige individuele actie waarbij hij twee spelers van SEH het nakijken gaf. Het was tevens de ruststand.

Na rust was SEH lange tijd de bovenliggende partij. De ploeg kwam verdiend op 1-1. In de tweede helft was het ook de wind die de spelers van ‘s-Heerenbroek af en toe parten speelde. SEH kreeg na de gelijkmaker kansen op meer. Het was echter ‘s-Heerenbroek dat er met de winst vandoor ging. Jonno Pruim maakte vijf minuten voor tijd de 2-1.

Trainer Freddie van den Burg van ‘s-Heerenbroek was na afloop tevreden. “Beide teams waren aan elkaar gewaagd. In de eerste helft waren wij beter, in de tweede helft SEH.” Van den Burg was met name tevreden over de inzet van zijn team en zag hoe Rutger Plette een prima wedstrijd keepte. “Rutger is met 17 jaar een jonge doelman, maar hij heeft het uitstekend gedaan.”