Go-Ahead scoort volop in Hattem

Algemeen

HATTEM - Go-Ahead Kampen heeft zaterdag andermaal een overtuigende zege geboekt in de poulefase van de districtsbeker. Hatto Heim werd met 0-6 verslagen.

Nico Veldman opende in de 32e minuut de score. Dit na een eerste half uur waarin de roodgelen veel druk hadden gezet tegen een goed gegroepeerd Hatto Heim. Amper drie minuten na de openingstreffer maakte Adi Draganovic de 2-0. De andere doelpunten van de Kampenaren werden gemaakt door Kelvin Groothand, Wilbert Wessels, wederom Draganovic en Luuc Knul.

De 4-0 van Wessels was een schitterende vrije trap, gekruld in de rechterbovenhoek.Trainer Erwin Brem van Go-Ahead was meer nog dan met de uitslag blij met het spel. “Een wedstrijd wordt vaak bepaald in fases. Je moet na de 2-0 zien te voorkomen dat een duel nog kan kantelen”, aldus de oefenmeester die zag hoe zijn ploeg door ging. Ook was hij tevreden over het feit dat er vijf verschillende doelpuntenmakers waren. “We zijn niet afhankelijk van een of twee aanvallers.