AREND BOSSINK
AREND BOSSINK Foto: Rens Jager

C2 TEAM VAN BILJARTVERENIGING REIJERSDAM WINT VAN H.Z.W.

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

C2 TEAM BILJARTVERENIGING REIJERSDAM WINT VAN H.Z.W.

Verlies voor dagteam en C3 team van biljartver. Reijersdam.

Het C2 team van BV Reijersdam ontving woensdagavond in het wijkcentrum Reyersdam het C2 team van H.Z.W. uit Genemuiden en het werd een overwinning van 31-23.

Arend Bossink had geen goede avond en hij verloor in 26 beurten van Benni Kouwen, uitslag 7-12. Rens Jager speelde een prima partij, hij had slechts 15 beurten nodig om te winnen van Jan van Dijk, uitslag 12 -2, Martin ten Hove en Peter Bakker hadden een lange partij die na 34 beurten in het voordeel van Martin ten Hove eindigde, uitslag 12-9.

Het C3 team van BV Reijersdam speelde ook woensdagavond in de Reyersdam tegen een team van H.Z.W, maar leed een kleine nederlaag van 23-25. Gerrit van Vlijmen verloor in 35 beurten van Marien Buitink, uitslag 8012 en bij Wim Kars lukte het die avond in het geheel niet en hij verloor in 26 beurten van Robert van Dijk, uitslag 3-12, Sander Verbeek speelde een prima partij door in 17 beurten te winnen van Johan Westendorp, uitslag 12-1.

Het dagteam van BV Reijersdam had een thuiswedstrijd tegen De Brouwerij uit Nieuwleusen. De Brouwerij is een van de titelkandidaten en dat bleek ook wel, want het won de wedstrijd met 36-45. Rens Jager verloor in een spannende partij nipt van Ben Pot die won in 22 beurten, uitslag 9-12. Martin ten Hove had geen verweer in de partij tegen Jan DeWeerd, die in 16 beurten won, uitslag 7-12. Ben Wielandt verloor in 29 beurten van Jan Boschman, uitslag 8-12 en Wim Kars was de enige speler van Reijersdam met een overwinning in 23 beurten won hij van Henk Brinkman, uitslag 12-9.

Het dagteam van BV Reijersdam speelt a.s. dinsdag 19 maart tegen stadgenoot V.A.G. in het clubhuis van V.A.G., aanvang 13.30 uur.