Gerrit van Vlijmen bij C3
Gerrit van Vlijmen bij C3 Foto: Rens Jager

WINST EN REMISE C3 TEAM BILJARTVERENIGING REIJERSDAM.Verlies van dagteam.

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

WINST EN REMISE VOOR C3 TEAM BV REIJERSDAM.

Verlies voor dagteam.

Het C3 team van biljartvereniging Reijersdam moest deze week twee wedstrijdenspelen. Maandagavond ging het team op bezoek bij het damesteam S.M.R. uit Hattem en er werd gewonnen met 24-30. Gerrit van Vlijmen won in 26 beurten van Gerda van Vilsteren, uitslag 5-12, Jan van Boven won in 27 beurten van Alice van Weeghel, uitslag 7-12, Sander Verbeek had geen goeie avond hij verloor in 32 beurten van Menja van Rijssen, uitslag 12-6.

Woensdagavond werd in het wijkcentrum Reyersdam gespeeld tegen ’t Akkertien uit Vollenhove en dat werd een gelijkspel 30-30. Gerrit van Vlijmen speelde een goede partij, maar was niet opgewassen tegen een bijzondere goed spelende Rinus Jongman, uitslag 9-12. Wim Kars was in een zeer goede vorm, hij had slechts 20 beurten nodig om te winnen van Peter de Goede, uitslag 12-6 en in een lange partij van 36 beurten verloor Sander Verbeek van Arjan IJspeert, uitslag 9-12.

Het dagteam kreeg donderdagmiddag BV De Boerhoorn uit Zuidwolde op bezoek en dat werd een nederlaag van 32-47. Rens Jager had een volkomen off day en daardoor kon Harm Engels gemakkelijk de partij winnen in 24 beurten won hij met 4-12. Martin ten scoorde nog een remise al had hij daar wel 44 beurten voor nodig tegen Jelle Vierstra, uitslag 11-11. Ben Wielandt leek op een duidelijke overwinning af te gaan, maar liet in de slot fase van de partij toch verrassen en verloor in 23 beurten van Henk de Jonge.  Ook Wim Kars liet in de eindfase liggen, door de laatste carambole niet te maken en hij verloor in 34 beurten van Jan Westerhuis, uitslag 9-12.

Programma komende week in het wijkcentrum Reyersdam:

Woensdag 3 april BV Reijersdam C2 – H.Z.W.(Genemuiden)C2, aanvang 19.30 uur.