H. van Dieren Set-Up HS 1 speelt 20 april thuis P/D in een 3-kamp.

· leestijd 1 minuut Sport Ingezonden

D.d. 12-04-2024 | Uitslag: SV Dynamo Apeldoorn HS 3 - H. van Dieren Set Up HS 1 | 4 - 0
Apeldoorn - Na dat vorige week officieel geworden was dat Set-Up is veroordeeld tot promotie/degradatie. Stond vandaag nog 1 laatste wedstrijd op het programma. Er stond behalve de eer niks meer op het spel voor beide teams. Dynamo HS 3 heeft zich al weten te plaatsen voor directe promotie en ook wij speelde nergens meer voor.

De laatste wedstrijd van dit seizoen was een herhaling van de eerste wedstrijd van het seizoen. Toen trof Set-Up, Dynamo HS 3 thuis in eigen sporthal, en wist men daar toch een achteraf verrassende 3-1 overwinning te behalen. De rollen waren nu omgedraaid. Dynamo wist wat ze konden verwachten en was overduidelijk het betere team.

De wedstrijd werd met 4-0 verloren met de volgende setstanden. In set 1 werd het 25-18 voor Dynamo, er werd nog redelijk goed spel gespeeld door de mannen uit IJsselmuiden. De 2e set had een bijna dezelfde uitslag namelijk 25-17. De derde set was ondermaats en dit is dan ook te zien in de uitslag 25-13. In de laatste set doet de setstand lijken alsof we nog ergens voorgespeeld hebben. Maar Dynamo was ook in de laatste set van de officiële competitie te sterk en zo werd het 25-23 en het seizoen dus afgesloten met een 4-0 nederlaag in Apeldoorn. De conclusie is dat Dynamo dit seizoen terecht gepromoveerd is, en dat Set-Up terecht moet spelen voor promotie/degradatie.

Nu is voor Set-Up dit seizoen nog niet afgelopen! Volgende week spelen ze thuis een 3 kamp voor promotie/degradatie. De tegenstanders zijn nog niet bekend maar zeker is dat het een spannende middag/avond gaat worden. Set-Up kan de steun van het publiek zaterdag 20-4 voor de laatste keer dit seizoen ontzettend goed gebruiken. Dit zodat Set-Up dan volgend jaar hopelijk nog een jaar in de 1e divisie kan uitkomen. De tijden van de wedstrijden zijn nog niet bekend. Mocht duidelijk worden hoe laat er gespeeld wordt dan wordt dat direct gecommuniceerd. In de media is dan vast te vinden hoe laat de wedstrijden zullen beginnen.

Hopelijk zien wij jullie volgende week voor de laatste keer dit seizoen.